12 juni 2009

Fyndat på blocket :)















I går var vi på banken och kollade våra möjligheter att få köpa ett hus. Enligt bankens beräkningar skulle inte detta vara en omöjlighet för oss. Däremot så rekomenderade dom oss att försöka att spara i ihop 100 000 kr i handpenning fram till nästa sommar. Eftersom att vi redan har endel sparat kommer det för oss att innebära 5000 kr mindre i lekkassan varje månad men det kan det va värt!;)
Såå... idag tänkte jag att det är lika bra att börja sparandet med en gång och fyndade ett baygym och en babybjörn bärsele på blocket :) Blev lite besviken på mig själv bara, för när jag kom hem med sakerna upptäckte jag att det saknades två leksaker till babygymet. Men va sjutton! Jag gav 30% av det ordinarie priset, grejerna är hela och i gott skick för övrigt, så jag får väl se om jag kan hitta nått annat att hänga på de tomma platserna:)

1 kommentar:

  1. Det är inte säkert det saknades grejor. Det brukar finnas fler "krokar" än grejor på dem för att man ska kunna flytta dem högre upp resp längre ner beroende på om de ligger på mage eller rygg. Det ser ut att hänga en del saker så du har säkert fått rätt. Det går alltid att hänga upp lite andra prylar där oxå som du sá :) Antar att Macke är nöjd över inköpen :P Såg att han var mindre nöjd över rean på Pop :P

    SvaraRadera