6 december 2010

ELändig helg!

Rubrikernas mästare, Aftonbladet lär höra av sig snart!

I helgen kom elektrikern och skulle dra elen i garaget. Det borde inte ta så lång tid trodde vi, men ack så fel man kan ha. Det visade sig att den flexslangen vi använt inte var så bra... Dessvärre blev det så illa att den hoppade ur från tre dosor varpå gipset fick huggas upp, mindre kul. Dag två blev äntligen all kabeldragning klar, tyvärr hann han inte göra klart alla installationer varpå han får komma på återbesök. Nåväl, någon gång innan jul ska det väl bli el där inne i alla fall!

En av dosorna där slangen lossnade satt i taket varpå ett besök på "vinden" fick göras. Tack var det finns det nu en inspektionslucka i garaget, alltid något!

När det ska dras elrör på övervåningen får det bli just rör, någon slang kommer inte i närheten där uppe. Tur i oturen att det var just garaget som det blev tokigt i, det hade varit värre om man fått göra om delar av övervåningen.

Idag kom hus nummer 4 upp. Det var för mörkt att ta kort men jag ska försöka fota lite i morgon. Hus nummer 4 är ett LB-huus, inflyttning i april om jag inte missminner mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar