3 februari 2011

Lite skäll från brevbäraren... :)


Vi var de första som flyttade in i området och det tog nästan sex månader innan den första grannen kom, det gjorde att brevbäraren inte hade så många alternativ när han skulle dela ut posten. Det var vi eller ekorren i den högra tallen som var möjliga adressater till räkningarna.

Förra veckan fick grannen vår post och nu fick vi grannens, samt en lapp där det stod att de önskade tydlig märkning av husnumret. Point taken! Nu har vi gjort en tillfällig märkning tills dess att vi har hittat några snygga siffror att sätta upp på husväggen. Emma fick lite nytta av sina talanger inom området "knep & knåp" idag.

Det är för övrigt inte första gången den stackars brevbäraren får försämrad arbetsmiljö på grund av de nya husägarna, när det snöade som mest fick han kämpa för att dela ut posten till oss. Även då kom det en liten lapp i brevlådan med önskemål, den gången var det skottning :) Det roliga var att jag hade skottat som en galning kvällen innan. När jag sedan gick till jobbet på morgonen hade det kommit fullt med snö på natten, det var således inte av lathet som vår brevlåda var lite svår att nå.

Det finns säkert en bild på vårt hus uppsatt på en piltavla nere på Postkontoret numera :)

5 kommentarer:

  1. Ja, stackars brevbärare. Om det inte hade varit för alla dessa människor som ville ha sin post hela tiden så skulle jobbet vara ganska behagligt...

    SvaraRadera
  2. Lite svart eltejp som bildar siffror på lådan funkar väl alltid :) Eller om ni vill slå på stort och skaffa efterarbete så slå på stort med silvertejp hahahahaha

    SvaraRadera
  3. Ja, kunderna ställer alltid till en massa problem! Skämt åsido, vi gillar vår brevbärare så han/hon får gärna komma med synpunkter när vi inte sköter oss.

    Eltejp var iblandat i lösningen, svart spritpenna, vitt A4 och plastficka var de andra delarna :)

    SvaraRadera
  4. Jag vet vart det finns skitsnygga siffror till fasaden (har så kart köpt våra där, att dom sedan inte kommit upp är en annan sak. Inköp= mitt jobb, uppsättning=sambons jobb).
    Adressen är: http://www.balkongshoppen.se/signo-husnummer-p-511.aspx?utm_source=shoppinggatan&utm_medium=cpc&utm_campaign=shoppinggatan

    SvaraRadera
  5. Tack för tipset Lena! Fanns en hel del snyggt där inne. Skvallra inte för Emma om den uppdelningen :)

    SvaraRadera