1 september 2009

Vikthets!


Idag har det varit dags för vägning igen och hon går upp lika mycket som sin pappa :) 3900 väger hon nu, en ökning med ca 150 gram. Hon har även ökat en cm (det har inte pappa) så kurvan går finfint uppåt.

Emma och Nea är på shopping igen, vet inte om det är en så lysande idé att de dels är iväg själva och dels att Emma för över sitt shoppingmissbruk till vår dotter. Lär inte bli billigt när hon blir äldre - får nog fixa ett extrajobb snart!

Nea har börjat intressera sig mer och mer för vad som händer omkring henne. Tidigare var det hennes Tigerlampa som var mest intressant, nu är även resten av lägenhetens lampor intressanta, för att inte tala om fönstret när det är ljust ute. Hennes mobiler (ej att förväxla med mobiltelefon) har inte varit så kul tidigare men nu fick hon en som spelade och rörde på sig över sängen av hennes mormor och morfar och den var riktigt intressant! Jag satte upp hennes gamla över skötbordet och den har också blivit rolig att titta på. Dock ska hon fortfarande skrika när vi byter blöjor så planen gick inte helt i lås.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar