22 februari 2010

Dags för både renovering och barnsäkring :)

Nea har rätt bra fart på sin bil numera så det får bli dags att se över lägenheten. Igår körde hon rakt in i en spegel som hon fick i huvudet, kunde blivit en mindre trevlig upplevelse. Man tycker ju att hon borde stannat när hon såg sig själv komma närmare och närmare i spegeln :) Hon har även börjat bli väldigt intresserad av lådor och tja, allt som finns på en armlängds avstånd. När hon sitter i bilen kommer hon åt det mesta som finns på bordet tex, ingen bra idé att ha ömtåliga saker där kan jag meddela!

Bygglovet blev klart idag! Nu är det dags att börja fixa till det sista i lägenheten och sätta ut den till försäljning. Kul att sälja den när man äntligen fått "tummen ur" att fixa lister och annat :)

Fokus hos Nea just nu är att lära sig krypa. Hon gör det mer eller mindre redan nu men inte den "klassiska" stilen utan hon tre andra varianter:
- "Hasningen", denna stil var den första hon la till sig med och innebär att hon lyfter upp överkroppen och draaaar sig framåt. Den började hon med redan för två veckor sedan och har fortsatt att utveckla den, bland annat genom att behålla filten under magen så det blir mindre motstånd.
- "Half step" Detta är den nya tekniken. Den utförs genom att behålla överkroppen mot golvet och istället lyfta upp ena benet som hon skjuter fart med. Låter lite invecklat men hon har rätt bra dart på den.
- Rumphaset. Detta är en helt ny företeelse men som använts av bla Isac. Man sitter ned och använder händerna att komma fram. Idag berättade Emma att hon har använt denna teknik med gott resultat hemma hos sin mormor och morfar.

Lite bilder på teknik ett och två:

Half step

Hasning

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar