23 februari 2010

Nya kläder och övningsittning

Idag fick Nea massa fina kläder av Lena, det tackar vi för! Det var en sommarkollektion som gavs bort, den innehöll bland annat en rosa keps som Nea fick prova redan nu. Hon har aldrig haft keps förut så det var kul att se hur förvånad hon blev av att se skärmen på kepsen hela tiden. Man såg hur ögonen gick upp för att titta på den underifrån och hur hon verkligen funderade på vad det var för något märkligt plagg. Hon började böja huvudet bakåt men skärmen följde ju med, då såg hon väldigt skeptisk ut :) Synd att vi inte filmade spektaklet. När vi satte på den igen var det helt plötsligt det mest naturliga i världen så effekten uteblev!


Hon börjar bli duktig på att sitta även om hon trillar emellanåt när hon tappar fokus eller ska böja sig ner för att hämta något hon tappar. Pga detta får vi alltid bulla upp med lite kuddar omkring henne. Fick ett väldigt sött kort på henne när hon satt eller vad säger ni?



4 kommentarer:

  1. haha Nea är bååltuff i keps ;D // eD

    SvaraRadera
  2. herregud vad söt hon är...Har sagt det innan men säger det igen: Hon är sjukt lik sin mor (även om det syns att det är din dotter såklart Muc) Vi syns nästa helg, ska blir j-kul ! kram helena

    SvaraRadera
  3. Haha! Ja hon är söt o super go!;) Ska bli jätte kul att ses till helgen:) Kram Emma o Marcus

    SvaraRadera