15 juli 2010

Städning & uppackning

Ett mobilt bredband från Telenor räddade internetabstinensen :) Många trodde att jag skulle ha mest abstinens men det är faktiskt Emma, likaså när det gäller TV:n! Det kostar 20.000 kronor att koppla in fiber från Affärsverken och det är jag inte så sugen på, speciellt inte om Karlskrona snart får 4G som det står här.

Vi har egentligen inte tid att surfa och titta på tv ändå så det gör inte så mycket. Det är ett antal kartonger som ska packas upp och det blir även en hel del städning. Det mesta börjar dock komma i ordning, jag har tex sopsorterat byggavfallet, ska kolla om inte pappa kan låna lastbilen igen som vi hade till flytten så vi kan slänga bort allt skräp.

Vi tyckte vi rensade ganska bra innan vi flyttade men vi märker nu hur mycket onödigt vi drog med oss. Varför sålde/slängde vi inte hälften? Jag är övertygad om att vi inte hade saknat de sakerna efter en, kanske två månader. Nu när de ändå finns i garaget är det väl iofs lika bra att packa upp sakerna i huset :)

Igår var Karlskrona Kommun inne och installerade en vattenmätare, högst onödigt. Nu ser man ju hur mycket vatten man gör av med. Nu är det slut på Emmas timslånga duschar ;)

5 kommentarer:

  1. Haha de tror jag inte....
    Låååånga duschar e sköna!! =)

    SvaraRadera
  2. Det är väl inga problem, du är ju bra på att elda. Bara att ställa upp en tunna på tomten så kan du säkert göra dig av med både det ena och andra. Din svärfar kanske kan få ge igen då... :)

    SvaraRadera
  3. ADSL är inte aktuellt då vi inte har fast telefon :)

    Hehe, vågar inte ta hit en eldningstunna av just den anledningen!

    SvaraRadera
  4. Du är en liten fegis muppus

    SvaraRadera