31 juli 2010

Nea numera ett år gammal :)


Igår var det födelsdagsfest för Nea. Vi hade visserligen tjuvstartat lite då Tommy, Ingela, Jacob, Jennie och Isac kom redan i torsdags och Öz, Lina & familjen Klementsson kom i fredags.

Nea har blivit en liten materialist :) Hon har fått så mycket saker de här tre dagarna att hon kan fylla upp ett dagis. I morse har hon bla lekt med sin bondgård, spelat piano, lekt med lego och kokat mat på spisen. Igår tog hon ett premiärbad i sin nya pool, mycket uppskattat.

Vi fick ett strålande väder så vi dukade upp maten ute på däcket. Tyvärr verkar vi inte kunna fira födelsedagar utan tråkigheter, så även denna gång. En objuden geting kom på besök hos Nea, hon blev nyfiken och tog den i handen - mindre populärt tyckte getingen. Vi fick dra ut gadden själva och Nea var inte direkt överlycklig över den nya bekantskapen. Erik och Evelina körde och köpte bedövningssalva så efter en ledsen timme blev hon sig själv igen och festandet kunde fortsätta.

På kvällen gick vi till Emmas föräldrar och åt middag. Då var det dags för nästa tråkighet. Emmas bror blev påkörd av ett pucko som verkade tro att vi infört vänstertrafik i Sverige. Extra trist med tanke på att Erik skulle sälja sin bil idag, han själv klarade sig utan skador men fronten på bilen ser inte så vacker ut.

Händelserik dag, minst sagt!


En nyvaken Nea öppnar sina paket

Det är tur att vi inte har några grannar ännu :)


Paketöppning med Evelina och mormor


Mer paket!

Nea fick bla denna Nallen av Johnas, jag tror dock han ångrade sig för han gosade med den halva kvällen. Det var det föresten fler vuxna som passade på att göra :)

2 kommentarer:

  1. Mycket trevligt kalas! :)
    Gardinen i Neas rum, var har ni köpt den? Eller var har ni köpt tyget om ni sytt själva. Har letat tyg/gardin till Jacobs rum i över ett år nu utan att ha hittat något kul. Nej, Jacob ska inte ha en flickgardin :P

    SvaraRadera
  2. Tack, det va roligt att ni kom:) Tyget till gardinerna har jag köpt i en tygaffär i stan som jag tror heter A.Js, den ligger mittemot Nivå. Kul att du gillade dem, de har hur mycket fina tyger som helst:)Hoppas du hittar nått kul nu! Kram

    SvaraRadera