3 augusti 2010

Altanen är (typ) färdig!


Däcket, kjolen och de två trapporna är nu färdiga. Bilder kommer upp i morgon då det är alltför mörkt för att fota ikväll. Det som återstår att göra i år är att göra ett altanräcke. Jag är på jakt efter några snygga stolpskor men hittar inte några snygga, något i stil med dessa:

(bilden är från www.byggahus.se/forum men jag har dessvärre inte den fullständiga adressen)

Jula hade något liknande men de känns inte riktigt hundra. Risken är att de där stolparna blir liggande i garaget en lång tid framöver om inte någon kommer med ett bra tips :) Har faktiskt fått ett tips att kolla båtaffärer, de kan ha vad jag söker. Får bli till att spana runt lite.

Jag har även lovat att fotografera lite inomhus, ska försöka lösa även det i morgon.

Det är helt sjukt hur snabbt dagarna har gått sista tiden. Jag kommer hem vid femtiden, är lite social med familjen och därefter är det dags att bygga altan. Man tycker att man hållt på två-tre timmar men det visar sig att klockan är tio och det är för mörkt för att arbete, visserligen ett tecken på att man har roligt men allt tar så mycket längre tid än vad man tror. Vissa arbetsdagar har visserligen regnat bort men jag trodde inte att vi skulle hålla på med altanen inne i augusti. Nåväl, nu är den på plats och resultatet är vi sjukt nöjda med!

Nästa projekt är att måla garaget, slit & släp hela tiden :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar