13 januari 2010

Lånelöfte klart och ingen allergi för Nea!


Uppstigning redan klockan fem idag, alltid lika spännande. Eller uppstigning och uppstigning - jag hade inga problem med att somna om igen :)

Vid tio var det dags att åka till sjukhuset för att göra pricktest, det var komjölk, fisk, ägg, soja, hund och katt som skulle testas. Nea klarade alla sex så det är förmodligen ingen allergi hon har utan känslig hud. Vi skulle dock inte låta henne dricka mjölk förrän om ett halvår. Kött fick hon däremot börja prova så Emma tog med henne till McDonalds direkt efter sjukhusbesöket. Det blev inget Happy Meal till Neas stora förtret utan hon fick nöja sig med en burk morötter Den riktiga McDonaldsdebuten får vänta.

När vi kom hem väntade nästa trevliga överraskning, Swedbank meddelade att vi har blivit beviljade ett lånelöfte under förutsättning att ingen av oss får sparken fram tills dess att huset är byggt. Får väl hoppas att chefen inte har några sådana planer :) Vår kontaktperson har hela tiden sagt att det inte ska vara några problem att få lånet men man vill ändå ha det på papper innan man vågar beställa bygglov och annat. Riktigt skönt att kunna sätta igång på riktigt!

Emma har städat ut julen idag, vi har en hel del julsaker och mer har det blivit. Emma var nämligen och shoppade M E R julsaker igår. "Det var på rea" löd förklaringen och när det gäller jul är det Emma som har vetorätt så det var bara att packa in de nya sakerna i förrådet tills de ska upp i nya huset till jul :)



Slutligen en liten bild på Nea med bus i blicken:



2 kommentarer:

  1. Hihi du ska vara glad över att du ha en tjej som handlar julsakerna på rea!!!! o du behöver säkert ha en tomte te i huset sen ;)
    Trodde att donken dissades o att de e burger king som gäller.....

    Grattis till lånelöftet!!!

    Kramis

    SvaraRadera
  2. Bra jobbat Emma. Julsaker på rea är ju så klart en hit oavsett vad MUC tycker för vi VET att det behövs mkt pynt i ett hus, eller hur?
    Grattis till lånet förresten!!

    SvaraRadera