24 januari 2010

Två tänder har kommit fram :)

För någon månad sedan trodde vi att hon började få tänder men då kom de aldrig fram. I fredags däremot så dök två framtänder upp! De är i underkäken, men de är inte lätta att titta på, Nea vaktar dem med båda tunga och läpp så ska man se dem får man passa på när hon är ledsen och skriker :) Att försöka ta kort på dem är stört omöjligt, så snabb kamera finns inte.

Idag har vi varit på husvisning på Verkö, det var kul att se "vårt" hus igen men det kommer nog bli märkligt när vårt kommer då det är spegelvänt gentemot det vi var i idag. Emma började redan möblera i tanken medans jag kollade var bredbandsuttagen fanns :)

Övervåningen var ruskigt kall men det var intressant att få höra om isolering och annat som ska köpas till. Inte lika intressant att betala räkningen men det är sådant man får ta...

Nea har fått ett nytt "favoritljud" att lyssna till. Om man citerar en gammal klassik reklam blir hon överlycklig. Kommer ni ihåg denna? Hon börjar asgarva när man återger den :)

3 kommentarer:

  1. Härligt! Jacob fick en tand i dagarna också :)
    Nu har han fyra *wooohoo* :P

    SvaraRadera
  2. nu undrar jag...HUR återge du den marcus? ska bli VÄLDIGT intressant å höra vid ngt tillfälle faktiskt, hahaha ! Grattis till tänderna Nea !

    SvaraRadera
  3. Det är enbart för Neas öron :)

    SvaraRadera