30 december 2009

Administrativ dag idag!





Idag har vi varit på banken för att se om vi kan få låna 2,5 miljoner. Det gick riktigt bra, vår bankkvinna (hon är ju en kvinna, känns tokigt att skriva bankman trots att det heter så) kunde inte se att det skulle vara några problem för oss att skuldsätta oss resten av livet. Definitivt besked får vi nästa vecka.

Efter mötet på banken var det dags att träffa Magnus på Smålandsvillan igen. Vi gick igenom de allmänna villkoren då jag hade vissa synpunkter på några punkter men allt var i sin ordning. Vi har idag skrivit kontrakt på Villa Kalmar med förbehåll att lånet blir godkänt. Magnus gav oss en fin "julklapp" som kommer bli fin i huset men det tar vi inte upp här. Preliminär inflyttning kan ske redan i juni. Det är ju snart! Allt beror dock på hur snabbt bygglov och annat kommer men tanken på att kunna flytta in redan i sommar känns riktigt lockande. Någon som vill köpa en finfin lägenhet till juni? Utgångspris 695.000 :)

4h siffror och kalkyler senare åkte vi hem till Emmas föräldrar för att hämta Nea och äta middag. De bjöd även på Champagne för att fira husköpet :)

På vägen hem såg vi både rådjur och lodjur. Trodde inte lodjur fanns i Karlskrona men å andra sidan är inte "Ett med naturen" mitt favoritprogram heller...



Till sist skänker vi en tanke till den lille kämpen Isac som fått spendera julen på sjukhus för sin andning. Du är allt en liten tuffing du :) Vi tänker på dig och din familj, kram från Marcus, Emma och Nea.


1 kommentar:

  1. Åhhh vad roligt för er. Stort Grattis till hela familjen. Erkänner utan problem att jag är sjuuukt avis. Gott nytt på er!

    SvaraRadera